Game from Wide Screen
Image default
BRÉKINGPlayStation

Az új God of War játék volt a PlayStation showcase meglepetése

De mutatjuk a további érdekességeket is.

Lezajlott végre a várva-várt PlayStation 5 Showcase, megtudtuk az árakat és az időpontokat, kaptunk Final Fantasy XVI és Hogwarts Legacy bejelentést, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales gameplayt de ezen túl is egy rakás érdekesség volt még látható a nagyjából 40 perces adásban.

Itt van mindjárt egy ütős kis Call of Duty: Black Ops Cold War játékmenet. Ultra látványos akcióorgia, mint mindig, de a slusszpoén a trailer után jött. Hétvégén ugyanis indul az alpha teszt, amire sok szeretettel várnak minden PlayStation 4 tulajt, az event ingyenes, bárki részt vehet rajta. Holnaptól már lehet is előtölteni a demót.

A Resident Evil Village egyre jobban néz ki. Tucatnyi stílus keveredik az alig három perces trailerben, tartogat majd bőven meglepetéseket a játék.

Az Oddworld: Soulstorm is többet mutatott magából, Abe új kalandja a jelek szerint PS4-en és PS5-ön is egyaránt lenyűgöző lesz. Sötétebb, komorabb, véresebb lesz a folytatás.

A Five Nights at Freddy’s: Security Breach bejelentését nem tudjuk hová tenni, kicsit ez volt az est kakukktojása.

A Demon’s Souls első gameplaye viszont mindenkit megnyugtatott: vadállat módon jól néz ki a játék, a Bluepoint Games kiváló munkát végzett a felújítással.
FRISS: A Sony levette a trailert, mert kiderült, hogy rossz volt a végén az információ, a játék kizárólag PS5-re jelenik meg, nem lesz más konzol platformon.

A Devil May Cry 5 is tiszteletét teszi PS5-ön és egy Special Edition formájában már a konzol megjelenésekor elérhető lesz a felpimpelt változat. Nemcsak grafikai upgrade várható, hanem pár tartalmi újítás is, amelyekről a trailer regél bővebben.

A Deathloop sem maradhatott ki a mostani felhozatalból, új részleteket villantott az Arkane Studios játéka. Mivel a fejlesztés kicsit elhúzódik, a trailer végén már a 2021 Q2 felirat volt látható.

Szintúgy lesz Fortnite is ha valaki aggódott volna.

A végére maradtak az igazi csemegék, például a PlayStation Plus Collection. A PS4 legjobb címeiből állított össze csokornyit a Sony, amelyet az előfizetők rendelkezésére bocsát már a PS5 megjelenésekor. A visszafelé kompatibilitásról nem esett konkrét szó, de ezek a címek mindenképp elérhetőek és játszhatóak lesznek a konzolon. Nézzétek csak:

Miután kiderült a PS5 konzolok ára, Jim Ryan, a Sony Interactive elnöke kacér mosollyal jelezte, hogy van itt még valami. Mégpedig új God of War. Melynek címe Ragnarök lesz és 2021-ben érkezik.

Végezetül pedig egy szokásos montázs summázza az est során látottakat.

Ha valaki az egész adást visszanézné, akkor azt is megteheti.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs