Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Az új Battlefield már ősszel megérkezik

Végre hivatalos információkat tudunk hozni a következő Battlefield játékról.

Izgalmasan telt az amúgy unalmas pénzügyi beszámoló az EA háza táján, ugyanis ez leleplezte számunkra a már pletykált Battlefield játékot az idei őszre. Nem tudhattunk eddig sokat erről a produktumról, ám a belsős információk váltig állították, hogy bizony még ebben az évben kezünkbe vehetjük majd a Dice új termékét. Miért is tudtak ilyen biztosak lenni benne a szivárogtatók?

Az EA jelentése szerint remekül haladnak a dologgal, így a csapat a megjelenés előtt bőven be tudja fejezni az alkotást és ezért nem valószínű, hogy bármiféle csúsztatás lenne a kiadással. A játék teljes egészében ki fogja használni az új generációs gépek erejét és hatalmas masszív ütközeteket fog a szemünk elé varázsolni. Megemlítették még, hogy több játékos tud majd részt venni a csatákban, mint eddig bármikor.

Szokatlanul nagy és pusztítható pályákat is ígértek a hivatalos közleményben, valószínűleg valamiféle Battle Royale módra is számíthatunk ezek alapján. A fegyvereket és járműveket is a következő szintre fogja juttatni, így csak találgatni tudunk, de valószínű a teljes DualSense támogatás az adaptív ravaszokkal és haptikus visszajelzéssel fűszerezve.

Az ígéretek szerint még a tavasz folyamán le fogják leplezni ezt az alkotást és az ősszel a kezünkbe is vehetjük majd a Dice új lövöldéjét. Egyre jobban néz ki ez az idei ünnepi szezon, amelynek a jelentés szerint már biztosan tagja lesz a Battlefield.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs