Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Akaratlanul lebbent fel a fátyol pár PlayStation tartalomról

A Sony szándéka ellenére ajándékot villantott a platform rajongóinak.

A Sony szándéka ellenére ajándékot villantott a platform rajongóinak.

Karácsony alkalmából meglepetést kaptak a PS4 tulajok, akik kedvelik az anyacég otthonából, vagyis Japánból származó portékákat. Kiderült ugyanis, hogy még megjelenés előtt demót kap a Final Fantasy VII remake. A hírt a Gamstat szállította, akik monitorozzák a PS Store tartalmát, így észlelték a játékhoz feltöltött bannereket.

Azóta pedig már a demó méretére is fény derült, mert állítólag a file már fenn is van a servereken (így talán nincs is olyan messze a publikálása). A próbaverzió 10.2, a végleges változat pedig 73.7 GB lehet a tippek szerint.

Hasonló módon derült ki, hogy hamarosan érkezik a Patapon 2 Remastered is. A közkedvelt PSP játék folytatásának híre nem meglepő. Habár hivatalos bejelentés eddig nem történt, az első rész immár két esztendeje, hogy megjelent felújított változatban PS4-re. Csak reménykedni tudunk, hogy a hosszas várakozás nem volt véletlen és minőségibb feldolgozást kapunk.

Az előző ugyanis súlyos lag problémákkal küzdött, ami egy ritmusjátéknál nem éppen kedvező. Később kiderült, hogy egy annyira lusta melóról volt szó, hogy gyakorlatilag egy emulátoron keresztül fut a játék a mostani PlayStation generáción, ami bűn ronda UI elemeken, valamint a PS4-hez mérten túlbonyolított mentési rendszeren bizony tetten is érthető szakavatott szemek nélkül is.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

A The Last of Us lett a Resistance 4 veszte

Héja Szabolcs

TESZT: Ratchet&Clank: Rift Apart

Héja Szabolcs