Game from Wide Screen
Image default
Xbox

A Ubisoft egyelőre nem kötelezte el magát az áremelés mellett

A franciák egy pénzügyi tájékoztató keretein belül árultak el pár dolgot a jövőről.

Nemrég került megrendezésre a Ubisoft negyedéves pénzügyi tájékoztatója, amin Yves Guillemot elmondta, hogy saját rekordot döntöttek. Nem érhette panasz a ház elejét, hiszen mind az Assassin’s Creed Valhalla, mind az Immortals: Fenyx Rising elképesztő sikerek voltak. Az előbbitől természetesen elvárták ezt, de az utóbbi kellemes meglepetést okozott a franciáknak, hiszen elég erősen felülmúlta a várakozásokat.

Gyorsan nekiszegezték a kérdést az áremelésről is, ugyanis a Sony, az Activision és a Take-Two már meglépte, hogy 70 dollárért árulja az újgenerációs portékáit. Erre még nem tudott egyértelmű választ adni, megállapítása szerint jelenleg aktívan vizsgálják az eshetőségeket. Ennek ellenpólusaként a Microsoft kijelentette, hogy a közeljövőben nem tervezik drágábbá tenni az alkotásaikat. Az EA sem jutott egyelőre dűlőre a dologban.

Az viszont tényként kezelhető, hogy a Far Cry 6 még a megszokott áron rendelhető elő és a tervek szerint ez már legkésőbb szeptember 30-ig meg is fog érkezni. Pontos dátumot ehhez ugyan nem tudunk, de a Microsoft boltja szivárogtatott régebben egy májusi időpontot, ami akár igaz is lehet. Továbbá megemlítették még, hogy a következő pénzügyi évben (ami 2021 áprilistól 2020 márciusáig tart) rengeteg ingyenes és fizetős alkotásuk érkezik, amelyek közül 3 AAA mű lesz.

Ezekből már leleplezett a Far Cry 6 és a Rainbow Six Quarantine. Tehát további meglepetésekkel számolhatunk tőlük az idén, azt azonban gyorsan hozzátették, hogy a korábban beharangozott Star Wars játék még igazán kezdeti fázisban van, szóval még bőven kell majd rá várni.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs