Game from Wide Screen
Image default
PCPlayStation

A The Pathless is csatlakozik a PlayStation 5 nyitócímeihez

Egyre impozánsabb a lista.

Még nyáron, egy State of Play epizódban láthattuk legutóbb a The Pathless című játékot, amelyről a mai nap folyamán kiderült, hogy megjelenését úgy igazították, hogy a PlayStation 5 rajtjakor már minden készen álljon.

A hivatalos leírás szerint a The Pathless egy misztikus történet, főszerepben egy tehetséges íjásszal és az őt követő sólyommal. Ezt az alapvetően is érdekes felállást rendkívül stílusos látványvilága teszi igazán érdekessé. Ez egyébként nem csoda, ha figyelembe vesszük, hogy az Abzu mögött álló csapat felel a címért. A dátum bejelentése mellé egy előzetest is csatolt a kiadásért felelős Annapurna Interactive, de sajnos magából a játékból csak néhány képsort láthatunk a videóban.

A The Pathless november 12-én érkezik, és PlayStation 5 mellett PC-n, illetve iOS-en is játszható lesz. Előbbin az Epic Games Store exkluzív címeként kell majd keresnetek, utóbbin az Apple Arcade kínálatában. Külön öröm, hogy a jelen konzolgeneráció közönsége sem marad ki a mókából, ugyanis PlayStation 4-re is megjelenik a fent említett napon.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs