Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

A The Last of Us lett a Resistance 4 veszte

A túltelítettséget nem akarták a japánok sem a saját kínálatukon belül.

Akik most csatlakoztak a konzolos piachoz, esetleg régebben Xbox gépek tulajdonosai voltak, azok már nem igen emlékezhetnek a Resistance szériára. Az Insomniac műve volt és a legutóbbi megjelenése PS3-ra vált elérhető még egy évvel a PS4 rajtja előtt. Az előző generációban nem volt még ennyire támogatott a visszafelé kompatibilitás sem, így ez sem könnyítette meg a széria életét.

Egy friss információ szerint azonban már fejlesztésben volt a negyedik felvonása, amit aztán kiadtak volna a PS4-es konzolokra. A probléma csak az lett vele, hogy a Sony kínálatán belül így már nagyon feltelítődött a poszt-apokaliptikus alkotások száma. Nagyjából azért került erre sor, mert túlságosan összecsengett a The Last of Us-szal és mint tudhatjuk, akkoriban az már egy fő projektnek számított.

Bár így a negyedik rész akkor el lett kaszálva, azonban nem kell teljesen letennünk róla a jövőben. A Sony ígéretei szerint minden eddiginél több és jobb alkotást fognak kiadni a PS5 konzolokra és egészen zseniálisan tudna kinézni a jelenlegi generáción ez is. Elég valószínű, hogy a mostani gépek életében érkezni fog belőle egy negyedik felvonás, vagy az egész szériát újra életre kelti a BluePoint. Mondhatni nincsenek rossz helyzetben a japánok, hogy ilyen franchise lapul a fiókjuk alján. Reméljük tényleg újra életre keltik majd ezt is.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs