Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

A Sony birtokolja a Silent Hill marketing jogait

Egy hiteles forrás szerint a PlayStation rendelkezik a híres játék marketing jogaival.

Nem múlhat el nap Silent Hill nélkül, ugyanis az egyre erősödő pletykák nyomán egyre több ember szólal fel, aki valamit is tud a projektről. Most a horror játékok terén nagyon otthonosan mozgó és remek kapcsolatokkal rendelkező DuskGolem világosított egy picit fel minket a témában. Fontos megjegyezni, hogy azon kevés „informátorok” közé tartozik, akinek adhatunk a szavára és az esetek legnagyobb részében el is találja a dolgokat.

Először is megnyugodhatunk, hiszen tudomása szerint teljesen biztos hogy készül a játék, még beszélt is olyan emberekkel akik jelenleg dolgoznak rajta. Azt hogy melyik csapat készíti viszont vagy nem tudja, vagy nem szeretné elárulni, hogy nehezebben lehessen visszakövetni a híreinek a forrását. Erről tehát csak találgatni tudunk, de nagy valószínűséggel a már emlegetett Sony Japan lesz a dolog mögött.

A legérdekesebb információ amit megosztott, az a marketing jogokat érinti. Ezeket a Sony birtokolja, így nagyon valószínű, hogy ők vetették le a posztot. Bejelentés gyanánt szinte biztosan várnunk kell nyárig, hiszen majd csak a Resident Evil Village megjelenése és egy kicsit elülése után hallhatunk bármi hivatalosat is az alkotás felől.

Ez a dolog továbbá azt is jelentheti, hogy nem csak PlayStation-re jön a játék, hiszen a poszt alapján csak a marketing jogok vannak a Sony-nál. Kontextusba téve valami hasonló lehet a helyzet, mint az ősszel volt a Valhalla kapcsán. Ott az Xbox rendelkezett ezen jogosultságokkal. Mindenesetre sok múlik azon, hogy tényleg a Sony Japan fejleszti-e. Nagyon várjuk a nyarat, hogy több dolgot tudhassunk meg erről az alkotásról is.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs