Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

A semmiből beesett a The Last of Us Part II PS5 frissítése

Már nem csak álom a 60FPS Ellie legújabb kalandjában.

Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy egészen zseniális lett a Naughty Dog legújabb remekműve. A The Last of Us Part II nem volt természetesen botrányok nélkül, azonban mind a játékosoknak, mind a szaksajtónak elvitte a szívét. A mienket is egészen megdobogtatta, hiszen az egyik legjobban értékelt játék lett nálunk, valaha és azóta is egyfajta „mérőszám” lett a címek között.

Eddig nem volt szinte semmi előnye annak, aki ezt a remekművet PS5-ön játszotta, azonban most egy semmiből jövő frissítéssel már sokkal inkább ki tudja használni az alkotás az új gép adta többlet erőt. Egyszerűen ki lehet választani a beállítások között mostmár a 60FPS-es módot is, amellyel tényleg (ha lehet ezt mondani) még az eddiginél is sokkal hangulatosabb lett az alkotás.

Nem azonban ez az utolsó lépés, amelyet a Naughty Dog tesz a PS5 felé ezen alkotással kapcsolatosan. A hivatalos tájékoztató alapján egyelőre csak egy nagyon kicsi szeletet kaphattunk abból, amit terveznek a srácok ezzel az új gépezettel. Aki még eddig nem tette és PS5 tulajdonos lett, az mindenképpen veselkedjen ezek után neki Ellie, Joel és Abby kalandjának, hiszen mostmár szebb és jobb körülmények között lehet élvezni azt. Reméljük nemsokára támogatott lesz majd a haptikus visszajelzés és esetlegesen az adaptív ravaszok is, hiszen zseniálisan illenének az íjászathoz és a játék mikéntjéhez.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs