Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

A robbanásé a főszerep a PlayStation Plus decemberi kínálatában

Gépfegyverek, rakéták, na meg kukacok.

A Sony bejelentette, milyen jutalmak járnak a PlayStation Plus előfizetés mellé decemberben. Kifejezetten kellemes karácsonyi ajándék egy újabb PS5 cím, emellett pedig két kifejezetten akciódús lövöldözős darab került be a válogatásba.

Ebben a hónapban is kapunk PS5 játékot, ugyanis a Worms Rumble a jelenlegi gépeken és a következő generáción is futtatható. Az agresszív kukacok kalandjait nem sokaknak kell bemutatni, a Rumble azonban a szokásosnál is akciódúsabb és elborultabb csatákat ígér. Barátokkal játszva az egyik legjobb szórakozás, érdemes kipróbálni.

A harmadik epizód már része volt az ingyenes kínálatnak a korábbiakban, a nagy népszerűségre való tekintettel pedig most a Just Cause 4 is felkerült a listára. Rico Rodríguez ezúttal Solís országában köt ki, ahol egy magánhadsereg felszámolását tűzi ki céljául. A nyílt világú élmény ezúttal is kellően akciódús, néhol már kaotikus is, de a jó értelemben. Ha a korábbi részeket szerettétek, nem lőhettek mellé.

A Rocket Arena című lövöldében három a három elleni multiplayer meccseken bizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk a legrátermettebb… nos, robbantgatók. Különböző fegyverekkel operáló és egyedi képességekkel ellátott hősök közül választhatjuk ki a stílusunkhoz leginkább illő karaktert, akivel aztán előidézhetjük a teljes káoszt. A játék egyébként idén júliusban jelent meg, egészen friss ajándékról van tehát szó.

A következő havi csomag december 1-től válik elérhetővé, és egészen január 4-ig aktiválhatjátok be őket.

Még több a témában...

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs

Hóbort, csoda és erőteljes fegyverek: 2022-ben érkezik a Tiny Tina’s Wonderlands

Héja Szabolcs