Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Látványos a különbség, de nem mindenki elégedett Tess új modelljével.

A Naughty Dog múlt héten jelentette be, hogy idén ősszel érkezik a valaha volt egyik legsikeresebb videojáték-sorozatának, a The Last of Us című franchise első részének feljavított változata. Kaptunk egy látványos videót is a bejelentéshez, ahol mozgásban is láttuk a teljesen feljavított, a PlayStation 5 erőforrását maximálisan kihasználó első részt.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

A játékot fejlesztő cég egy összehasonlító tweetben videóban mutatott be az eredeti, PlayStation 3-as karaktert (akit Annie Wersching alakít) egymás mellé helyezte a közelgő PlayStation 5-ös remake változatával, és a különbség egészen elképesztő. Bár a klip csak néhány másodperc hosszú, valószínűleg többszöri újranézést követően vesszük csak észre az apró részleteket a két változat közötti. A leglátványosabb különbség Tess arcanimációban keresendő, de akár az inget és a hátizsákot is kiemelhetjük, sőt még a karakter magassága is szembetű a korábbi változathoz viszonyítva.

A Naughty Dog társelnöke és a The Last of Us kreatív igazgatója, Neil Druckmann saját kommentárral egészítette ki a klipet. „Annie Wersching’ tönkretett minket a Tessként nyújtott alakításával” – tweetelte. „Imádom, hogy az első részben jobban megmutathatjuk színészi képességeit.”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

A The Last of Us Part I remake-jéről már egy ideje pletykáltak, de a Naughty Dog végül a múlt heti Summer Game Festen megerősítette a PS5-ös változatot. A fejlesztő egy rövid trailert is kiadott a remake-ről, amelyet „az alapoktól kezdve újjáépítettek”. A játékot 2022. szeptember 2-án adják ki konzolra, de ahogy olvasható a videó végén, valamikor a jövőben érkezni fog a videojáték PC-és változata is.

Még több a témában...

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs