Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

A Konami tagadja a Silent Hill-es vádakat

A fejlesztők egy igazán érdekes állítást tettek közzé a felröppent pletykák kapcsán.

Derült égből villámcsapásként jött a hír, miszerint az eredeti Silent Hill játékok zenei megvalósításáért felelős Akira Yamaoka szerint, a nyáron le lesz leplezve egy nagy projektje. Ez még nem bírt volna olyan igazán jelentős értékkel, azonban gyorsan hozzátette még azt is, hogy egy sokak által már nagyon várt műről lesz szó. Egyből mindenki a pletykált új Silent Hill-ről kezdett beszélni.

Még nagyobb izgatottságot váltott ki az emberekből, amikor ezt követően az interjú eltűnt az internetről egy nagyobb cég követelései miatt. Legtöbben ezt egyenes utalásnak vették a Silent Hill-re, azonban most a Konami elkezdett tagadni. Állításuk szerint nem ők felelősek ezért, és nincs is semmi közük hozzá. Mi is történhetett akkor?

Az első lehetőség, hogy tényleg nem a Silent Hill-ről beszélt és megint indokolatlanul lett felkapva. A második, hogy az állításokkal ellentétesen tényleg a Konami vetette le és nem akarják ezt elismerni, hogy ne kerüljön több olaj a tűzre. Ez elég abszurd dolognak tűnik, de akár még igaz is lehet.

A harmadik és legvalószínűbb teória szerint ugyan a Silent Hill-ről van szó, de nem a már említett cég készíti, hanem a Sony Japan berkein belül fejlesztik és a japán óriásvállalat vetette le bizonyos okokból. Ez illene bele legjobban a képbe, ugyanis rengeteg pletyka érkezett arról, hogy belsős játékként fejlesztik. Mindenesetre érdekesen alakul ez a Silent Hill ügy. 

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs