Game from Wide Screen
Image default
Xbox

A FIFA 22 és a Madden 22 is érkezhet már a rajtkor a GamePass kínálatába

Elképesztően erős lehet a tavasz a Microsoft számára.

Szinte már untig szokták sokan mondani, hogy jelenleg a játékbizniszben a legjobb üzlet a játékosok számára a Game Pass. Nem is áll ez mesze a valóságtól, hiszen sok nagyon magas minőségű és élvezhető alkotás foglal már most ott helyet egy alacsony összegért és az idővel csak jobb lesz ez a kínálat. Mint tudhatjuk, természetesen a Bethesda címek már megjelenéskor a részét fogják képezni, tehát ha jön egy új Wolfenstein vagy esetlegesen a Starfield akkor azt lehet is azonnal játszani.

Belekerült nem is olyan régen az Outriders is, ami egy egészen jó játék lett és méltán erősíti a kínálatot. Most a Microsoft ügyekben jártas Shpeshal Ed hintette el azt az információt, miszerint elképzelhető, hogy a FIFA 22 és a Madden 22 is már rajtkor a Game Pass Ultimate tagja lesz. Nem annyira elrugaszkodott ez a kijelentés, hiszen az EA nagyon szorosan dolgozik együtt a redmondiakkal és amúgy is a legtöbb pénzt a mikrotranzakciókkal keresik. Ha több emberhez jut el az alkotás, természetesen több ilyet várhatnak a jövőben.

Elég erősen fel kell kötnie a gatyát a Sony-nak, hiszen ha ez tényleg igaz lesz, hatalmasat tud kaszálni a Microsoft. Nagyon sok casual játékos van, aki vesz mondjuk egy Xbox Series S-t, mert őt nem annyira érdekli a grafika csak szeretne játszani a legújabb FIFA-val vagy a Warzone-nal. Jobb helyeken már árulják az Xbox All Access csomagban, ami 24 hónapon keresztül 25 dollár és egy Series S-t plusz Game Pass-t tartalmaz. Bele sem merünk gondolni, hogy mennyi fogyna ebből, ha a FIFA is ott rajtolna ráadásul több helyen elérhető lenne…

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs