Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

4 millió eladott példány fölött a The Last of Us Part II

A sok fanyalgás ellenére azért igen csak jól teljesít a játék.

Elképesztően sikeres a Naughty Dog legújabb játéka, melyet természetesen mi is teszteltünk. Június 21-ig bezárólag több, mint négymillió példányt értékesítettek a játékból, amely így a leggyorsabban fogyó PS4 exkluzív játékká vált. A Naughty Dog a The Last of Us Part II-val egy, a saját kategóriáját meghaladó játékot alkotott meg. Az éveken keresztül tartó munkafolyamat során létrejött játék rendkívül magasra helyezte a mércét a szórakoztatóipari lehetőségek tekintetében. A széles körű innovációnak, tökéletes játékmeneti mechanizmusainak és mesteri történetmesélésének köszönhetően egy generációt meghatározó játékélményben lehet részünk.

A SIE természetesen együtt ünnepel a Naughty Dog egész csapatával, akik lehetővé tették ezen mérföldkő elérését. Neil Druckmann, a Naughty Dog alelnöke és a játék rendezője az alábbi üzenetet osztotta meg a rajongókkal:

Elképesztően hálásak vagyunk a rajongóknak világszerte, akik játszottak a The Last of Us Part II-val és megosztották velünk élményeiket. Egy új típusú történetet szándékoztunk létrehozni, ami nehéz témákat boncolgat és nem várt kihívások elé állítja a játékost. Csodálatos hallani, hogy az élmény mennyi emberhez eljutott, és mennyi gondolatébresztő diskurzust eredményezett. A kreativitásotok, a csodálatos Photo Mode pillanatképek, az eszméletlen játékmenet GIF-ek, valamint az Ellie gitárján felvett dalok minket is inspiráltak.
A The Last of Us Part II nem jöhetett volna létre a Naughty Dog több száz tehetséges és szenvedélyes fejlesztőjének munkája nélkül. El se tudunk képzelni nagyobb megtiszteltetést annál, mint amikor látjuk a játékosok pozitív visszajelzéseit. Köszönjük, hogy a segítségetekkel elérhettünk ehhez a mérföldkőhöz!

A Sony Interactive Entertainment továbbra is azon dolgozik, hogy egyedi és lebilincselő játékélményt nyújtson és miközben már érkezik a következő generáció, a PS4 konzolon továbbra is várhatók nagyszerű új címek: a Marvel’s Iron Man VR július 3-án jelenik meg, míg a Ghost of Tsushima július 17-én
debütál.

Még több a témában...

Friss játékrészletek érkeztek a Demon’s Soulsból

Sinka Tamás

Egy PS5 játék is bekerült a PlayStation Plus remek novemberi kínálatába

Szarka Roland

TESZT: Amnesia: Rebirth

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat