Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

2021-ben érkezik a Horizon Forbidden West

Az új video rengeteg érdekességet árul el Aloy következő kalandjáról.

A PlayStation 5 múlt heti bemutató műsorának egyik legnagyobb címe volt a frissen bejelentett Horizon Forbidden West. A látványos, ámde rövid trailerből azonban még nem feltétlenül tudtunk meg sokat, például az sem derült ki, hogy mikor is jelenik meg a játék. A Guerrilla Games most ezt is elárulta: jövőre hozzák ki Aloy minden tekintetben továbbfejlesztett kalandját.

Azonban nem csak erről van szó abban a videóban, ami a PlayStation hivatalos YouTube csatornáján megjelent, hanem rengeteg apró részletet is elárulnak a fejlesztők. A töltő képernyőket elfelejthetjük a szuper gyors SSD-nek hála, még a gyorsutazások során sem kell majd várakoznunk a pályarészek betöltésére.

A videóban láthatunk pár új jelenetet is a trailerhez képest, valamint kapunk több apróbb tippet, hogy mire is számíthatunk. Új törzsek, új fajok jönnek, természetesen utóbbiakat a saját hasznunkra is fordíthatjuk majd az ütközetekben, valamint az időjárás is erősen befolyásolja majd a boldogulásunkat.

A bejárható terület nagyobb lesz, és rengeteg kis tavat tartogat majd számunkra, ahol Aloy új képességét, az úszást gyakorolhatjuk majd. A táj megformázásához mintát az Egyesült Államok Utah államtól, a Csendes-óceánig elterülő területei jelentettek, de mit az alant látható, San Francisco ikonikus épületei is bekerültek a játékba, vízalatti romok formájában..

Még több a témában...

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs

Hóbort, csoda és erőteljes fegyverek: 2022-ben érkezik a Tiny Tina’s Wonderlands

Héja Szabolcs